U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Alhadra bv, is een zelfstandig familie bedrijf opgericht in 1993 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in aardings- en bliksemmaterialen met een constante eigen voorraad. Wij beleveren ook een gedeelte aan de Elektrogroothandel.

Wij streven er voortdurend naar een geweldig bedrijf te zijn en duurzaam succes te bereiken in onze prestaties. Alhadra bv is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Bovendien gaan onze inspanningen verder dan het verstrekken van uitstekende producten en diensten aan degenen die ze nodig hebben. Alhadra bv voert onderzoek uit en neemt deel aan een aantal initiatieven om onze sector voortdurend te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving. Alhadra bv volgt een strategie van verhoogde groei door innovatie, het verbeteren van de operationele effectiviteit en het versterken van de organisatorische en aanverwante capaciteiten. 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?